Logo_Anja_Bach-removebg-preview.png

Anja Bach

Fortrolig og løsningsorienteret ledelsessparring

+45 93 51 11 49

info@anjabach.dk

Har du brug for en effektfuld løsning?

Kender du følelsen af frustration og irritation i dit arbejdsliv? Mere end 70% af de gange jeg taler med ledere om et problem, skyldes det, at de er gået i stå, fordi de er blevet frusterede og irriterede. Det kan skyldes, at vi konstant har mange opgaver på tallerkenen og er pressede til at agere hurtigt. Og nogle gange er der brug for tid til at sætte tempoet ned og reflektere over, hvordan man dykker dybere og finder en ny ide, perspektiv eller løsning på problemet. Her kan jeg hjælpe dig.

Min hjemmeside er p.t. under ombygning.
Du er meget velkommen til at kontakte mig imellemtiden for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde.

Glæder mig til at byde dig velkommen her på min nye side inden længe.

Effektfulde ideer og løsninger opstår i interaktionen mellem mennesker

Jeg hjælper erhvervsledere med at finde effektfulde løsninger i interaktion med mig og eventuelt med kolleger. Jeg har lært af erfaring, at når jeg kæmper for at vinde over udfordringerne, kan jeg godt vinde, men det bliver en unødig hård kamp. Hvis jeg vælger at bevare nysgerrigheden og sammen med en sparringspartner er vedholdende med at finde ind til kernen, materialiserer der sig et mønster eller en løsning, som føles helt rigtig i den givne situation.

Har du samme oplevelse?

Lad mig hjælpe dig med finde bevare din handlekraft og autoritet. Find ind til kernen og løsningen – en anderledes og befriende måde at få succes i arbejdslivet